Promotor natural de creștere- este un îngrășământ foliar, stimulează creșterea vegetativă și dezvoltă o acțiune revitalizantă a plantei.

Avantaje

  • Acțiune biostimulantă
  • Acțiune vehiculantă ridicată
  • Îmbunătățește rezistența la factorii de stres, atât nutriționali cât și patogeni.

Fertilizarea cu AGROMER®  asigură o dezvoltarea naturală a plantelor si îmbunătățește cantitatea și calitatea recoltelor. Prin compoziția sa, îndeplinește două funcții: de a hrăni și de a stimula plantele de cultură.

AGROMER® este bogat în potasiu (K), calciu (Ca), magneziu (Mg) și are un conținut echilibrat de microelemente. Principala acțiune a AGROMER® este aceea de biostimulator.

Compoziția AGROMER® conferă acestuia o acțiune vehiculantă sporită și permite o absorbție rapidă a nutrienților de către plantă. Carbohidrații sunt promotorii substanțelor regulatoare de creștere ce conferă plantelor rezistența împotriva atacului fungic și bacterian. Cytokininele ajută la creșterea rezistenței plantelor împotriva condițiilor de stres, a carențelor nutriționale și a bolilor.

Compoziție %w/v   Specificații
Oxid de potasiu (K2O) solubil în apă 5 Solubilitate 380 g/l
Acid alginic 5 pH (sol. 1%) 8 – 10
Betaine 0,01
Manitol 2

Recomandări de utilizare

Cultura Doza Moment de aplicare
Culturi legumicole

Aplicare foliara

1-2,5 L/ha

 

 

Aplicări repetate la interval de 7-14 zile, după transplantare, în vegetație

Culturi pomicole
Culturi de câmp
Flori și plante ornamentale

Atenție! Întotdeauna cititi cu atenție recomandările de pe etichetă.

AGROMER®  este compatibil cu toate produsele de natură organică, totuși se recomandă un test de compatibilitate. Dacă se amestecă cu produse cu reacție acidă se recomandă neutralizarea acestora cu un agent de neutralizare.

Produsul este stabil în intervalul +50 C +350 C și trebuie păstrat în locuri aerisite, răcoroase, uscate, departe de surse de căldură/ aprindere si să fie protejat de lumina soarelui.

Start typing and press Enter to search